De A73 van Nijmegen richting Maasbracht is sinds zes uur zondagochtend afgesloten tussen Vierlingsbeek en Venray-Noord na een ongeluk waarbij een automobilist en een vrachtwagen betrokken waren.

De auto raakte rond zes uur door nog onbekende oorzaak van de weg. Die raakte vervolgens een vrachtwagen, de vangrail en sloeg over de kop. “De weg is bezaaid met rommel”, laat een ooggetuige weten.

Bevrijding
Na de crash vatte de auto vlam. Mensen die het ongeluk zagen gebeuren, zouden het slachtoffer uit de auto bevrijd hebben.

Vanwege de ernst van het ongeluk werd een traumaheli opgeroepen. Die landde op de snelweg. De bestuurder van de auto is in een ambulance met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De trauma-arts ging mee in de ambulance. De politie doet onderzoek.

Omleiding
Rijkswaterstaat houdt er rekening mee dat de weg niet voor tien uur zondagochtend kan worden vrijgegeven. Verkeer dat vanuit de richting Nijmegen naar het zuiden wil rijden, wordt geadviseerd de afrit Boxmeer (6) te nemen en dan de richting Helmond-Ysselsteyn-Wanssum te volgen via de N272, N277 en N270.

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *