Agenten hebben zaterdagnacht een illegaal feest in een natuurgebied aan de Polderweg in Prinsenbeek beëindigd. Zo’n 250 mensen waren daar op afgekomen. Zij draaiden luide muziek in het stiltegebied.

Rond halfeen werd de politie vanwege de herrie gewaarschuwd. Buurtbewoners hadden gezien dat veel auto’s naar de Polderweg reden.

Veel troep
Agenten hebben daarop direct de Brielsedreef en de Polderweg afgezet om een verdere toestroom te voorkomen. Er stonden zo’n vijftig auto’s bij het natuurgebied geparkeerd. Toen de agenten aankwamen en het feest stillegden, waren de feestvierders binnen vijftien minuten vertrokken.

Maar in het natuurgebied lieten de feestvierders veel troep achter. Onder meer ballonnen, roodwit lint, plastic bakjes en flessen, laat een politiewoordvoerder weten. “Ook is de grond door de vele auto’s enigszins kapot gereden”, vertelt de woordvoerder. Dit is doorgeven aan Staatsbosbeheer, de eigenaar van het natuurgebied. “Aan de organisator van het feest – een 31-jarige Bredanaar – is aangegeven dat er een proces-verbaal volgt als er aangifte gedaan wordt van vernieling.

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *