De kaartverkoop van de Club Zoveel-concerten van Guus Meeuwis lijkt donderdagochtend voor de tweede keer op rij niet te werken. Veel fans die een kaartje willen kopen, krijgen een foutmelding te zien. Woensdag was dat ook het geval. Via een mail liet Guus toen weten dat een cyberaanval daar mogelijk de oorzaak van was. Of dat donderdag weer het geval is, is niet bekend.

Fans konden zich van tevoren inschrijven voor de Club Zoveel-concerten, die vanaf 1 augustus beginnen. De concerten in poppodium 013 gaan net zo lang door tot iedereen die zich heeft ingeschreven is geweest. Bij zijn optredens speelt Guus zijn nieuwe album, Deel Zoveel. Deze verschijnt 31 juli, precies 25 jaar nadat zijn carrière begon.

Veel klachten
Woensdag startte de kaartverkoop van de reeks concerten, maar het systeem liep al snel vast. Via een mail werden fans geïnformeerd over het probleem: “Het lijkt erop dat het ticketingbureau waarmee we samenwerken, slachtoffer is geworden van een cyberaanval. Daardoor kan één iemand veroorzaken dat het systeem denkt dat er enkele tienduizenden mensen tegelijk een kaartje willen kopen.”

Donderdag zaten fans om tien uur ’s ochtends opnieuw klaar om een kaartje te bemachtigen, maar dat lukte velen weer niet. Het lijkt erop dat maar een paar mensen tegelijkertijd een ticket kunnen kopen. Op sociale media regende het al snel klachten.

Op de Instagrampagina van Groots met een zachte G wordt gemeld: “Het systeem werkt als de brandweer. Het is alleen hartstikke druk, even geduld”. Guus laat zelf via sociale media weten dat iedereen sowieso aan de beurt komt voor een kaartje.

Concert New York
Guus Meeuwis heeft in oktober concerten gepland staan in New York. Op de vraag of die nog wel door kunnen gaan vanwege de coronacrisis, laat het management van Guus weten dat daar nog niks over bekend is “Het staat zoals het nu staat. We gaan eerst de Club Zoveel concerten doen.”

LEES OOK: Kaartverkoop concerten Guus Meeuwis platgelegd door cyberaanval, duizenden fans zonder ticket

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *