Keer op keer bezorg jij (latent) werkzoekenden een stralende glimlach, omdat je hen een nieuwe baan of uitdaging bezorgd hebt. En iedere keer als jij bij een potentiële klant bent geweest, kom je vol enthousiasme terug met een vacature. Dát zijn precies de twee onderdelen waarom jij zo’n perfecte match bent met de uitzendbranche! Er is alleen één probleem, in je huidige baan mis je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. WerkTalent ziet het anders! Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook jezelf te ontwikkelen.

Elke dag laat jij jouw kwaliteiten schitteren op onze prachtige vestiging aan de Schouwburgring in Tilburg. Nieuwe klanten scoren en werkzoekenden helpen aan een mooie baan geeft jou een ontzettend kick. Dit doe je natuurlijk niet alleen, want ook jouw collega’s werken hier keihard aan mee. Samenwerken is ontzettend belangrijk en de basis voor succes! Jij bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen business unit en zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer graag met je in gesprek gaan. Jij weet wat er speelt in jouw branche, weet waar kansen liggen en waar de kandidaat het beste zou passen. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je hierbij ondersteund door je directe collega’s en ons service center die met raad en daad voor je klaarstaat.
Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in deze functie veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:

benaderd en inplant voor een eerste kennismaking.Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.Keiharde sales. O.a. door jouw creatieve sales acties score jij new business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.Relatiebeheer.
WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze klanten. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt dat ze bij (aan)vragen direct aan jou denken.Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *